De bedste websteder og online ressourcer til kundeservice

Der er utallige nyttige websteder og ressourcer i kundeservicens verden.

Disse ressourcer omfatter specialiserede sider, bøger og PDF -artikler, podcasts, lydbøger, webinarer og nyhedsbreve.

Vi tilbyder her nogle af de bedste hjemmesider og ressourcer til kundeservice, med god viden og inspiration.

Kundeservicesider

På denne liste finder du de bedste websteder dedikeret til kundeservice:

Grundlæggende elementer i kundeservice

Et fantastisk sted, hvor du kan finde ud af, hvad hjørnestenen i kundeservice er, og hvordan du kan tilbyde tjenester af høj kvalitet, der starter med det grundlæggende.

Ressourcecentret

Siden, hvor du kan finde en række nyttige oplysninger til alle dem, der arbejder eller ønsker at arbejde inden for dette område, især i helpdesk eller callcentre.

CSM Magasinet for kundeservicechef og professionelle

En online samling af artikler om kundeservice, et ægte magasin dedikeret til kundeservicepersonale, men også nyttigt for dem, vil derefter blive vist i verden for første gang.

CCW Europe 2020

En uge dedikeret til den verden af ​​kundeservice, der finder sted hvert år i en europæisk by, er programmet og ansøgningsskemaet tilgængeligt online.

Kundeservicesessionen

En global samling rettet mod feltet, hvor alle verdens kundeserviceeksperter samledes i San Diego. Det officielle websted indeholder de nødvendige oplysninger til deltagelse og for at finde ud af, hvilke emner der dækkes samt en række andre nyttige værktøjer til at lære mere om denne verden.

Gratis kundeservicekurser

Der er ingen mangel på gratis online kundeservicekurser med nyttige teknikker og tips.

Blandt de mest omfattende kurser i dette tilfælde finder vi LinkedIn -kurser med en bred vifte af nyttige kurser dedikeret til bestemte emner og situationer eller MOOC.

Andre gode ressourcer kan findes på websteder som edX og Coursera, der indsamler gratis kurser fra universiteter eller institutioner af samme klasse.

Søgning i bibliotekerne på disse sider kan hjælpe dig med at finde lektioner i, hvordan du forbedrer værktøjer til kundeservice, f.eks. Chatbots. Lige nu har edX en bedre liste over kundeserviceudbydere.

Skriv en kommentar